Foto: Reuters

Voli Čelsi a nije čuo za Hed hanters

(VIDEO, FOTO) ENGLEZI GA ISPROZIVALI: Beker nosio šal rasističke bande!

Neupućen, bivši nemački teniser je ispred stadiona kupio šal Čelsija i slučajno izreklamirao jednu od najbrutalnijih bandi u Engleskoj, što je naišlo na veliku osudu na društvenim mrežama

Tenis
> 17:16h

Trener Novaka Ðokovića Boris Beker našao se pod žestokim kritikama britanske javnosti jer je objavio svoju fotografiju sa Stamford bridža na kojoj je ogrnut šalom ekstremne, desničarke i rasističke, huliganske bande Hed hanters Čelsi, čijim članovima je zabranjen ulazak na stadione širom Evrope! Neupućen, bivši nemački teniser je ispred stadiona kupio šal Čelsija i slučajno izreklamirao jednu od najbrutalnijih bandi u Engleskoj, što je naišlo na veliku osudu na društvenim mrežama. Hed hanters su stekli „svetsku slavu“ nakon što se novinar BBC Donald Mekintajer infiltrirao u njihove redove i skoro dve godine tajno snimao sve razgovore.

S vođom Džejsonom Marinerom na čelu, pripadnici ove grupe su javnosti detaljno otkrili krivična dela koja su počinili: prodaju narkotika, iznude, otmice, prebijanje na rasnoj osnovi, pa čak i ubistvo policajca. Mariner je zbog počinjenih zločina osuđen na šest godina zatvora, a još sedmoro „hantersa“ dobilo je ukupno 17.

Povodom šala oglasio se i sam Beker.

(P. P.)

http://www.youtube.com/watch?v=---pzY61-bY
http://www.youtube.com/watch?v=_8s3toW-qfM