Foto: Facebook

Opasna devojka

(FOTO) MAMI UZDAHE KOLEGA: Najseksipilnija policajka želi da postane model za veš

Njene fotografije podižu puls svima u stanici. Mi se svi nadamo da će pobediti, ali nadam se da neće napustiti policiju da bi postala svetska zvezda, kažu iz policijske stanice

Žena
> 00:00h

Policajka Sofija Adams želi da postane zaštitno lice brenda "Curvy Kate", a da bi ostvarila svoju nameru slikala se samo u vešu. Šta kažu njene kolege u policijskoj stanici na to?

Ova firma ne koristi profesionalne modele u svojim kamapanjama, već organizuju takmičenje "Star in a Bra", na kom biraju modele.

Foto: Daily Mail

Više od 1.000 žena širom sveta učestvovalo je u takmičenju, a Sofija je stigla do poslednjih deset. Iako pobedinica još uvek nije proglašena, učešće ove mlade policajke podiglo je veliku prašinu.

Pobednica takmičenja biće proglašena nakon onlajn glasanja, a dobija je ugovor sa kompanijom na godinu dana i odmor na Mediteranu uz džeparac od 1.000 dolara.

Foto: Dailymail

Izvor u policiji u kojoj je Sofija zaposlena rekao je da njene fotografije u vešu "izazivaju reakciju" među njenim kolegama.

"Njene fotografije podižu puls svima u stanici. Mi se svi nadamo da će pobediti, ali nadam se da neće napustiti policiju da bi postala svetska zvezda", kažu njene kolege.

Foto: DailyMail

U prijavi za takmičenje na sajtu kompanije Sofija je napisala:

"Prijavljujem se za takmičenje zato što konačno imam dovoljno samopouzdanja i volela bih da budem vaš model. Imala sam jako mnogo uspona i padova kada je moje telo u pitanju. Mrzela sam svoju veličinu i želela sam da promenim sve na svom telu. Ali kako sam odrasla shvatila sam da je sve u ljubavi prema meni samoj i da moram da tretiram svoje telo kao hram, što i jeste."

Kako stvari sada stoje, Sofija ima velike šanse da pobedi.

Foto: Daily Mail

(Dailymail)