Foto: Printscreen

Neće da upire prstom, ali hoće

(VIDEO) Ivana Elektra: Viki Miljković me minira!

Pošto je pesma ukunuta na Jutjubu zbog 2 sekunde sličnosti sa pesmom Tropikana, Galene i Kostija za koju je Viki kupila autorska prava, analizirali smo i shvatili da je neka sličnost moguća, mada većina nije čula nikakvu sličnost, kaže Elektra

Stars
> 00:00h

Ivana Elekra konačno je odahnula i otpočela promociju svog singla ''Prva liga'' koji je na neko vreme bio skinut sa Jutjuba.

Elektra i njen tim sumnjaju da iza svega stoji pevačica Viki Miljković.

"Pošto je pesma ukunuta na Jutjubu zbog 2 sekunde sličnosti sa pesmom Tropikana, Galene i Kostija za koju je Viki kupila autorska prava, analizirali smo i shvatili da je neka sličnost moguća, mada većina nije čula nikakvu sličnost. Promenili smo te 2 sekunde i tako izmenjenu pesmu, koja je autorska u potpunosti, ponovo stavili na Jutjub, ali je ponovo neko prijavio i ta agonija je trajala 2 meseca. Srećom, nastupi mi nisu zavisili toliko od nove pesme pa sam je već nekoliko puta pevala u punim diskotekama da bi je već publika drugi put sama tražila", kaže Ivana.

Ipak, pevačica ne želi ni u koga da upire prstom.

"Pitali su me da li je to Viki prijavljivala zbog pesme ''Dosadno''. Ne znam zaista, ne verujem da joj je baš toliko dosadno, ali uporedite i nađite sličnost između ''Dosadno'' i ''Prva liga''. Ni muzički stručnjaci je nisu pronašli! Kako god, pesma je posle dokazanog autorstva vraćena i sada je na kanalu IDJ tune", završava Ivana, a mi vam predstavljamo obe pesme, pa sami zaključite da li ima sličnosti.

http://www.youtube.com/watch?v=wxrth7nwbss
A poslušajte sada Viki Miljković - Dosadno
http://www.youtube.com/watch?v=mJDwd7QDWPY

(Opera 17)