Foto: Printscreen

Nekad omiljena serija

(FOTO) Voleli smo da je gledamo kao Zlobnicu, evo kako ona danas izgleda

Gabrijela se iz Venecuele preselila u Meksiko kako bi snimala seriju koja je vrlo brzo postala planetrano popularna i prikazivala se u čak 120 zemalja, među kojima je bila i Srbija

Pop kultura
> 11:44h

Gabrijela Španić nastavila je da gradi uspešnu glumačku karijeru u telenovelema. Ova atraktivna Venecuelanka imala je samo 23 godine kada je na audiciji "Televise "odabrana za ulogu čuvene "Zlobnice”.

Gabrijela se uskoro preselila u Meksiko kako bi snimala seriju koja je vrlo brzo postala planetrano popularna i prikazivala se u čak 120 zemalja, među kojima je bila i Srbija.

Atraktivna glumica je zaplet kakav samo ima u sapunicama, prenela i na privatni život, pa je zbog afere na snimanju serije napustila supruga, koji se potom okrenuo njenoj sestri bliznakinji.

Gabrijela danas ima 42 godine, a svoju liniju održava svakodnevnim vežbanjem i posebnim režimom ishrane. Iako je pre nekoliko godina negirala da se podvrgla bilo kakvim estetskim zahvatima, osim operacije grudi, prošle godine je priznala da je imala „nekoliko intervencija”.

(Žena)