Egoizam na delu

(VIDEO) JA VOLIM SAMO SEBE: Ronaldo slavi jedino svoje golove

Dok se ekipa radovala pogotku Bejla protiv Levantea, Portugalac je odmahivao rukom nezadovoljan što njegov pokušaj nekoliko sekundi ranije nije bio precizan

Fudbal
> 00:18h

Egoizam najboljeg fudbalerta sveta Kristijana Ronalda došao je do izražaja na utakmici između Reala i Levantea (2:0) na kojoj Portugalac nije postigao gol.

Pogodio je i Bejl, a Ronaldo je pokazao da ga i ne vesele previše golovi koje ne postigne sam. Portugalac je pokušao pogoditi "makazicama", ali njegov je udarac na gol liniji zaustavio gostujući fudbaler, da bi u nastavku akcije Velšanin ipak poslao loptu u mrežu. Ali, umesto da proslavi vodstvo sa saigračima, Ronaldo je odmahivao rukom, ljutit što njegov pokušaj nije bio precizan.

Aktualnom osvajaču Zlatne lopte sasvim sigurno nije drago ni to što gleda u leđa Lionelu Mesiju na listi strelaca. Iako se to donedavno činilo nemogućim, Ronaldo je ispustio veliku prednost, pa sada ima dva gola manje od Barseloninog napadača (32-30).

Portugalac je bio nezaustavljiv u prvom delu sezone, ali nakon zimske pauze forma mu je drastično pala, za razliku od Mesija kod kojeg se dogodilo suprotno.

http://www.youtube.com/watch?v=ziZpH3f87u0