Foto: MUP Srbije

Efikasna akcija policije

(FOTO) ONI SU UHAPSILI OTMIČARE DEVOJČICE: Stefanović nagradio trojicu policajaca

Čestitam vam od sveg srca.Mnoge dobre stvari koje policija uradi odmah padnu u zaborav. Zbog toga sam želeo da ovom nagradom još jednom podsetim na uspešnu aciju koju je policija obavila brzo i efikasno, rekao je Stefanović

Društvo
> 04:52h
FOTO: MUP Srbije
FOTO: MUP Srbije
FOTO: MUP Srbije

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović nagradio je danas trojicu policajaca, koji su samo posle sat vremena uhapsili osumnjičene za otmicu dvogodišnje devojčice, u Ulici braće Jerković.

Foto: MUP Srbije

Stefanović je zahvalio hrabrim policajcima na dobro obavljenom poslu.

Foto: MUP Srbije

„Čestitam vam od sveg srca. Mnogi pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su prethodnih godina dali svoje živote. Mnoge dobre stvari koje policija uradi odmah padnu u zaborav. Zbog toga sam želeo da ovom nagradom još jednom podsetim na uspešnu aciju koju je policija obavila brzo i efikasno. Obavljajući redovan posao oni su se brzo uključili u poteru, iako su znali da postoje veliki rizici“, istakao je ministar Stefanović.

Foto: MUP Srbije

Ovom akcijom, kazao je Stefanović, uspeli smo da sprečimo tragediju i pokazali smo da Srbija neće tolerisati one koji pokušavaju da otmu našu decu.

( EPK)