Foto: Story

Devojke, spremite se

Ovo je najzgodniji naslednik jedne od najbogatijih srpskih porodica! (FOTO)

Da li ste imali priliku da vidite kako izgleda dvadesetogodišnji naslednik dinastije Karić? Zažalićete što niste ranije!

Žena
> 00:00h
FOTO: Story
FOTO: Story
FOTO: Story
FOTO: Story
FOTO: Story

Ovaj tekst preuzet je sa sajta Story.rs Iako su razvoj započeli u siromaštvu, članovi porodice Karić danas se mogu pohvaliti titulom jedne od najbogatijih i najpoznatijih porodica Srbije,kojusu zaslužili ulaganjem velikog truda i napora.

Ugledajući se na uspešne roditelje, većina mlađih članova porodice odlučila je da se školuje u nekim od najuglednijih obrazovnih ustanova u inostranstvu, a mnogi od njih sada grade uspešne karijere kako u Srbiji, tako i u svetu.

Jedan od njih je svakako i dvadesetogodišnji Janićije, sin Saše i Radice Karić, koji živi u Los Anđelesu i uspešno se bavi tenisom.

Mlladi Janićije, koji je Devica u horoskopu, svojim izgledom već je privukao veliku pažnju javnosti, a posebno pripadnica nežnijeg pola.

O njegovoj popularnosti svedoči i veliki broj sledbenika na društvenim mrežama, na kojima često objavljuje fotografije iz svakodnevnog života, a najviše pažnje svakako privlače one kojima pokazuje svoje savršeno oblikovano telo. Na Facebooku ima skoro 20.000 fanova, a na Twitteru čak 93.600 pratilaca.

http://www.youtube.com/watch?v=a-0JuKBDzC4

Sa sajta Story.rs preporučujemo još:

Porodica Karić obeležava slavu Sveti Jovan u vili na Dedinju Ovako je suprug iznenadio Elenu Karić za godišnjicu braka (FOTO) Elena Karaman Karić: Naše rajsko skrovište Elena Karaman Karić: Ostvarila sam svoj san Ćerka je jednog od najbogatijih muškaraca na svetu, a ponaša se sasvim obično