Foto: Damir

Folk pevačica zablistala

LJUBAVNI KONCERT: Merima Njegomir pevala svom tajkunu!

Dragoljub Marković, koji se tajno oženio Njegomirovom, posmatrao svoju izabranicu, na čijoj je desnoj ruci sijao prsten

Stars
> 00:00h

Dragoljub Marković (54), vlasnik „Krmivo produkta“, došao je sinoć na solistički koncert svoje supruge Merime Njegomir (61), s kojim se nedavno u tajnosti venčao. Biznismen iz Surčina u zadužbinu Ilije Kolarca stigao je desetak minuta pre početka i trudio se da prođe neopaženo. Međutim, oštro oko našeg fotografa spazilo je Markovića kako prijateljima deli ulaznice i s nestrpljenjem gleda na sat. Merimina ćerka Milica Njegomir srdačno se pozdravila s njim, a zatim su se zajedno uputili prema velikoj sali.

Porodica na okupu... Merimina ćerka Milica sa Markovićem

Na pitanja o venčanju biznismen nije želeo da odgovara, ali je kao iz topa naveo svoju omiljenu numeru: - „Da nije ljubavi tvoje“ moja je omiljena pesma, mada su sve Merimine pesme veliki hitovi i ja ih volim - rekao je za Kurir Marković, koji nije želeo da upada u oči, pa se sa sinom i ćerkom smestio u sredinu sale. Biće da zbog problema koje je imao s bivšom suprugom Ljiljanom Marković još ne želi da prizna da je opet stao na ludi kamen.

Podrška... Snežana i Tozovac

U izjavama koje je pred koncert davala za televizije Njegomirova nije želela da priča o venčanju, ali ga nije ni demantovala. Međutim, svetla haljina nalik na venčanicu i prsten koji je sijao na njenoj desnoj ruci rekli su dovoljno. Pevačica je imala još razloga za zadovoljstvo s obzirom na to da su je bodrile kolege Snežana Ðurišić, Nada Topčagić, Predrag Živković Tozovac, Ðorđe Marjanović...