Foto: Profimedia

Ne odustaje JJ ne planira da završi karijeru

JELENA JANKOVIĆ: Mi Srbi smo pravo čudo!

Niko kao mi Nekada najbolja igračica sveta Jelena Janković ističe da je impresivno da naša mala zemlja ima toliko uspešnih sportista

Tenis
> 16:30h

Srpska teniserka Jelena Janković izjavila je da je neverovatno da ovako mala zemlja kao što je naša postiže impresivne rezultate na sportskom planu. - Mi smo jedna neverovatna nacija, s neverovatnim sportistima. Uspehe koje smo postigli kao zemlja s malom populacijom zaista su impresivni. Ja sam na to, kao sportista iz Srbije, veoma ponosna. Nemam reči koliko smo talentovana i obdarena nacija - rekla je Jankovićeva za Sportsku centralu u Indijan Velsu. Srpska teniserka je poručila da još nema nameru da završi karijeru, iako poslednjih meseci ima ozbiljnih problema s povredama. - Nikad nisam pomišljala na završetak karijere. Međutim, u nekim trenucima, krajem prošle i početkom ove godine, bol u leđima bio je takav da sam pomišljala da više nikad neću moći da se vratim u top-formu. To je ono što bi me možda sprečilo da igram. Ali kad sam uspela da se oporavim i izađem na teren, shvatila sam da mogu još mnogo toga da pružim. Mislim da energija i motivacija dolaze iz glave. Vukla sam samu sebe psihički, čak i kad sam fizički bila umorna i iscrpljena - zaključila je Jankovićeva.

Fed kup IGRAĆU PROTIV PARAGVAJA Jelena Janković je potvrdila da će igrati za Fed kup selekciju Srbije protiv Paragvaja u meču za popunu Druge svetske grupe. - Imamo sjajne mlade igračice kojima ćemo se Ana i ja pridružiti i nadam se motivisati ih i pomoći im našim iskustvom da pruže svoj maksimum u tom duelu. Ja ću igrati koliko mogu jer sada već imam 30 godina i moje telo ne može da izdrži tolike napore - poručila je srpska teniserka.