Poželjna je visoka stručna sprema

POSTANITE SEKS KONTROLOR: Ovo je neverovatan oglas javne kuće iz Berlina!

Oglas je objavljen na jednom specijalizovanom portalu za "erotsko poslovanje", preko kojeg se traže radnici za seks industriju. Prema onom što je navedeno u oglasu, poslodavac je međunarodna kompanija koja zapošljava više od 120 radnika

Ludi svet
> 00:00h

Jedna javna kuća iz Berlina dala je neobičan oglas kojim traga za 'radnom snagom'. U potrazi su za muškarcima i ženama koji bi trebalo da testiraju 'kvalitet, čistoću i praktikovanje sigurnog seksa' u njihovoj kući, da odmere odnos cene i kvaliteta onoga što se nudi klijentima.

Oglas je objavljen na jednom specijalizovanom portalu za "erotsko poslovanje", preko kojeg se traže radnici za seks industriju. Prema onom što je navedeno u oglasu, poslodavac je međunarodna kompanija koja zapošljava više od 120 radnika u Nemačkoj, Kini i Španiji.

Naveli su kako je poželjno da kandidati imaju visoku stručnu spremu, diplomu nekog fakulteta za menadžment, iskustvo rada u bordelima i zdravstveni sertifikat.

Poželjno je i da kandidati govore više jezika, a određena prednost je znanje francuskog jezika.

"Potrebno je višegodišnje iskustvo u poseti bordelima. Od kandidata se očekuje da uživa u druženju s drugim ljudima i da se ne boji kontakata", stoji u oglasu.

Nemačka je legalizovala prostituciju još pre deset godina, ali i dan danas na ovu temu se vode žestoke polemike. Specijalizovani portal preko kojeg je oglašen konkurs za berlinski bordel pokrenut je 2009. godine i to s ciljem "unapređenja profesije i stvaranja tržišta nezavisnih prostitutki".

"Naš cilj je da seksualni rad učinimo ravnopravnim sa drugim poslovima, kako bi bio prihvaćen u društvu", kazao je Julijus Drejer, jedan od osnivača portala.