Foto: Printscreen Heute.at

incident u beču

KAKAV DIVLJAK: Prebio pešaka invalida jer je sporo prelazio ulicu!

Vozač je izleteo iz kola i počeo da udara i šutira bespomoćnog čoveka i njegovu ženu koja je bezuspešno pokušavala da ga zaštiti

Austrija
> 21:32h

BEČ - Vozač automobila marke “Golf” je prebio pešaka invalida, koji se kretao pomoću štaka i njegovu suprugu, jer po njemu suviše sporo prelazi ulicu.

Bečlija Volfgang V. (54) koji je invalid i ima protezu na nozi zbog čega se pri hodanju pomaže štakama doživeo je pravu noćnu moru. On je sa svojom ženom polako prelazio ulicu u Floridsdorfu. Međutim nije ni slutio da će to biti razloga da ga vozač „golf“ brutalno isprebija.

Naime on je iznerviran i besan iskočio iz svojih kola i počeo da viče: „Uklonite sve nesposobne!“, a onda je i fizički napo Volfganga V.. Počeo je da udara i šutira bespomoćnog čoveka i njegovu ženu koja je bezuspešno pokušala da ga zaštiti. Ovaj divljački napad trajao je sve dok jedan prolaznik nije pritrčao i uspoe da odvoji pomahnitalog čoveka od Volfganga.

Pozvali su policiju koja je ubrzo stigla sa pet automobila i uhapsila nasilnika. Volgang V. i njegova žena su prebačeni u bolnicu kako bi im sanirali povrede. Za danas je Vofgangu bila zakazana još jedna operacija noge koja je odložena zbog povreda koje je zadobio prilikom napada na ulici.