Foto: Printskrin

prve fotografije superoružja

(VIDEO) SNIMLJEN RUSKI TAJNI TENK: Ovo je Putinov adut u borbi protiv američkog abramsa M1

Iako je tenk delimično kamufliran, kako bi se sakrili njegova veličina i izgled, gusenica od sedam točkova je jasno vidljiva. Tenk očigledno poseduje najnoviju generaciju topa, kalibra 125 mm

Planeta
> 20:14h

Uprkos tome što je strogo skrivan od očiju javnosti, na internetu su se pojavile prve fotografije najnovijeg ruskog tenka „T-14 armata“

Potpuno nov tenk snimljen je prilikom transporta vozom na poligon izvan Moskve, uoči obeležavanja Dana pobede 9. maja, na Crvenom trgu u Moskvi.

Iako je tenk delimično kamufliran, kako bi se sakrili njegova veličina i izgled, gusenica od sedam točkova je jasno vidljiva.

Tenk očigledno poseduje najnoviju generaciju topa, kalibra 125 mm.

Na Paradi će takođe biti prikazano i drugo naoružanje ruske vojske: unapređena teška oklopna vozila „Kurganet 25“ i „Bumerang“, oklopna vozila „Tajfun-U“, pokretna haubica „Koalicija-SV“ i raketni sistemi „Kornet-D“.

Nakon pet godina razvoja, Korporacija za istraživanje i proizvodnju „Ural vagon zavod“ završila je proizvodnju prve serije „armata“ tenkova i teških oklopnih transportera. Oni su ruski sistem odbrane uvedeni ove godine.

http://www.youtube.com/watch?v=HYhyzJ7jdGE
http://www.youtube.com/watch?v=dvLFSQWkES0