Foto: Fejsbuk

Ludnica na sceni

(VIDEO) AGRESIJA I BRUTALNOST: Metal bend u kom napadaju jedni druge bodljikavom žicom zabranjen

Kontroverzni "death" metal bend koji napadaju jedni druge sa bejzbol palicama umotanim u bodljikavu žicu ljutito su reagovali nakon što im je zabranjen nastup u Glasgovu

Pop kultura
> 01:44h

Bend pod imenom "Eat The Turnbuckle" uznemirio je vlasti i pre nego što su doputovali u Glasgov u okviru turneje zbog svojih brutalnih ludorija na bini.

Bend je poznat po okrutnosti, pa su tako članovi benda umali običaj da sebi stružu glavu reznicom za sir ili da olupaju o glavu ultraljubičaste lampe na sceni.

Nakon koncerta u Edinburgu, bend je stigao u Glasgov samo da bi im bilo rečeno da je svirka odložena zbog policijske zabrinutosti.

Gitarista El Šlak je rekao:

- Mi smo se pojavili, mi smo na turneji, ali gradska vlast je odlučila da nam zabrani koncert. Ne razumem šta je problem, mi naše ludorije i nasilje držimo na sceni između nas! Svačije je pravo da može to da gleda ako želi, ako mu se ne dopada neka zažmuri.

Bend koji stiže iz Filadelfije i poznat je po svojim krvavim nastupima, pod velikim su stresom i pokušavaju da objasne nadležnim ada brutalnost ostaje na bini, a ne među gledaocima.

http://www.youtube.com/watch?v=fv0JqUVjNh8

(viralthread.com)