Foto: Damir

Mesec dana se zadržala u srednjoj školi

DUDUK: Atina Ferari ima samo osnovnu školu i 30 dana srednje

Atina Ferari u „Parovima“ priča da studira kriminalistiku u Zagrebu, a prekinula je školovanje posle osmogodišnjeg obrazovanja

Stars
> 00:00h

Kristina Marković iliti Atina Ferari, osim što je izmislila da je udata, što je demantovao njen „muž“ Srećko Gajić Krečar, slagala je da studira kriminalistiku u Zagrebu, tvrde oni koji je poznaju. Učesnica „Parova“ hvali se da će, čim bude izašla iz vile, napisati knjigu, ali i diplomirati i postati policajka. To bi možda i bilo ostvarivo da ima diplomu srednje škole, ali je nema, pošto se u njoj zadržala svega mesec dana, kaže dobro obavešten izvor. - Atina je posle završene OŠ „Nikola Tesla“ u Vinči upisala srednju GSP, ali je nije završila - kaže jedan Atinin prijatelj. Ekipa Kurira posetila je školu GSP na Crvenom krstu, ali je direktor Predrag Mihailović nije hteo da priča o Atini Ferari. - Neću da čujem za to. Srce bi me izdalo da uključim te „Parove“. Ne mogu da vam pomognem zbog zaštite podataka. Samo ta osoba ima pravo da traži potvrdu o tome da li je završila školu - kaže Mihailović.Predhodno smo posetili i Atininu osnovnu školu u Vinči, gde nas je primio pomoćnik direktora Dragoljub Gačić. - Na osnovu ocena mogu da kažem da je Kristina bila marljiv đak, nije pravila skandale, a šta je dalje radila, to ne znam. Osmi razred je završila s dobrim uspehom, a imala je peticu iz istorije i likovnog - priča Gačić. Atinin brat Krsto Marković kaže da zna sve o svojoj sestri, ali nije bio rad da priča o njenom školovanju. - Pošto ste već informisani, nema potrebe da se ja mešam - poručio nam je Krsto.

Progovorila o suparnici CUCA: MRZIM IME GORDANA Ivona Negovanović Cuca poludela je kad ju je gledateljka koja se uključila u „Parove“ zamolila da joj otpeva pesmu Šabana Šaulića „Gordana“. - Pazi kako se ponašaš unutra, ko zna šta te čeka kad izađeš. I imam muzičku želju, želim da mi otpevaš pesmu „Gordana“. Tako se zove moja ćerka - rekla je gledateljka, što je Cucu prilično uznemirilo. - Neću da pevam pesmu „Gordana“. Ne umem da je pevam i mrzim to ime - poručila je Cuca. Frka ATINA GAĐALA MACU ČAŠOM! Netrpeljivost koja od početka rijalitija „Parovi“ vlada između Mace Diskrecije i Atine Ferari dobila je svoj epilog. - Ona mene stalno provocira. Kad pričam o svom rođendanu, ona pljuje. Kad pričam o detinjstvu i majci, ona pljuje. Ona stalno provocira. Ima da je polijem bokalom, ako tako nastavi - pričala je starleta, na šta joj je Atina odbrusila. - Znaš šta, neću rukama da te tučem, nego ću nogama da te udaram. Samo mi priđi na bliže od sto metara - vrištala je Atina.