Foto: Printscreen

Jubilej

15 GODINA KARIJERE: Boban Rajović od devojaka dobio tortu s svojim likom!

Prvo je crnogorski pevač iznenadio Leu Kiš budući da joj je rođendan i doneo joj tortu i buket cveća, a onda su u studio ušetale devojke iz njegovog tima i uručile mu tortu na kojoj je pisalo 15 i figurica sa njegovim likom

Stars
> 08:52h

Boban Rajović proslavio je 15 godina karijere, a njegovi sardnici su mu priredili veliko iznenađenje.

Naime, prvo je crnogorski pevač iznenadio Leu Kiš budući da joj je rođendan i doneo joj tortu i buket cveća, a onda su u studio ušetale devojke iz njegovog tima i uručile mu tortu na kojoj je pisalo 15 i figurica sa njegovim likom.

"Najbolje se osećam na bini. Da sam znao da se ovako dešava, izabrao bih drugi posao, ali sve ide odlično", rekao je Boba u emisiji kod Lee Kiš a onda su ušetale devojke i iznenadile ga.

Ostatak emisije Rajović nije skidao osmeh sa lica a svakih par minuta bi prasuo u smeh i pokazivao na figuricu na torti.

"Ja se stvarno ne sećam kad me je neko ovako iznenadio. Uhvatili su me totalno nespremnog, ja sam se prosto izgubio, nisam znao šta se dešava kad su počeli oni da ulaze u studio kao interventni vod, dok sam se ja snašao, prođe emisija. Nisam uspeo ni da im se adekvatno zahvalim u emisiji ali evo vodim ih na večeru da se iskupim", rekao nam je Rajović.