Foto: Printscreen Heute.at/ Bezirksblätter

MOŽE DA ZABORAVI NA BIKINI

ŠOK POSLE OPERACIJE: Umesto seksi stomaka dobila samo ogromni ožiljak!

Pacijentkinja treba da bude srećna što nema vertikalni ožiljak na stomaku, a ništa joj nisam obećao, poručio je plastični hirurg protov koga je Ana K. (41) podnela tužbu

Austrija
> 00:00h

BEČ - Posle tri porođaja, Ana K,. (41, ime izmenjeno) iz Donje Austrije želela je da poradi na svom izgledu i odlučila je da ode kod plastičnog hirurga kako bi ponovo zategla svoj stomak koji po njoj nije izgledao nimalo seksi posle tri trudnoće.

Medjutim, estetska operacija koju je uradio jedan od najboljih estetskih hirurga u Becu, nije popravila njeno samopouzdanje već se završila loše po nju. Ana je po skidanju zavoja doživela šok i razocaranje, jer je njen stomak bio daleko od onog kakav je želela. Iako se radovala novom izgledu svog tela i zategnutom stomaku, Ana je doživela stres kada se pogledala u ogledalo.

,, Prvo je rana bila teška i veoma bolna, a imala sam i neke dodatne intervencije'', izjavila je Ana i dodala da je "posle svega, vizuelni utisak krajnje razočaravajući, jer je ožiljak previše visoko, i bikini ne može da ga pokrije što je bila njena želja".

Nesrećna žena odlučila je da tuži lekara i unajmila je advokata koji je uputio odštetno pismo ovom estetskom hirurgu. Međutim od njega je ubrzo stigao veoma drzak odgovor

"Pacijentkinja treba da bude srećna i zadovoljna što nema vertikalni ožiljak na stomaku, a osim toga tvrdi da nije dao nikakvo određeno obećanje pacijentkinji!"