Foto: Jutjub

Hrabrost na delu

(VIDEO) HRABROST: Devojčica (11) izbačena iz škole jer je snimila kako učiteljica maltretira dete

Kada je 11-godišnja Brajana Kuper telefonom snimila kako njena učiteljica maltretira drugo dete iz razreda, sa ciljem da pomogne, kažnjena je izbacivanjem iz škole

Žena
> 02:04h

Incident se dogodio kada je hrabra devojčica snimila kako učiteljica zlostavlja drugo dete u školi na Floridi. Kasnije je za medije izjavila da je čula nastavnicu kako govori: "Nemoj da te veličina zavara, ne znaš me, to je sve što ću reći. Ne gledaj me tako."

Nastavnica je još govorila: "Ti si najveći dečak u 5. razredu, a ponašaš se kao najmanji, baš me zanima kako ti izgleda mama."

Uz tvrdnju da nastavnica ima istoriju maltretiranja studenata, devojčica je rešila da uzme stvari u svoje ruke. Nastavnica je otpuštena zbog incidenta zbog neprofesionalnog ponašanja. Ona više ne radi za školski sistem, rečeno je u školi.

U državi Floridi, nezakonito je da se napravi video snimak bez nečijeg pristanka, pa je tako i devojčica suspendovana. Na sreću, zbog velikog pritiska medija na školu, suspenzija je uklonjena i Brajana se vratila na nastavu.

http://www.youtube.com/watch?v=N_kZ7N3zJz4

(hellou.co.uk)