Foto: Slađana Stojanović

Nastavak akcije čistač

UCENJIVALI POZNATOG NS LEKARA: Trojica tražila 5.000 evra za nepostojeće slike

Trojica uhapšenih se terete da su u više navrata od uglednog lekara, iz Novog Sada, zahtevali da im preda 5.000 evra,u zamenu za neobjavljivanje fotografija kojih nije ni bilo. Sva trojica uhapšeni us dok su izlazili iz kafića

Crna Hronika
> 20:32h

NOVI SAD – Gordan Z. (39) iz Bačke Palanke, Beograđani Mrđan M. (32) i Srđan M. (34) uhapšeni su zbo pokušaja ucene.

- Oni su osumnjičeni da su u više navrata od uglednog lekara, iz Novog Sada, zahtevali da im preda 5.000 evra,u zamenu za neobjavljivanje sadržaja, fotografija, koji bi mu štetio – kaže izvor Kurira, dodajući da nisu imali nikakve slike ali su jednostavno vršili ucenu.

Akcija hapšenja izvedena je od strane inspektora novosadske kriminalističke policije i pripadnika novosadskog odreda Žandarmerije, u četvrtak veče, pola sata pre ponoći u okviru akcije “Čistač”.

- Na parking na Bulevaru oslobođenja 93, njih trojica su primečeni kada su izlazili iz jednog kafića i hteli da uđu u automobil. Na očigled građana sva trojica su munjevito savladana i uhapšena – dodaje naš izvor.

Trojici osumnjičenima određeno je policijsko zadržavanje, a u zakonskom roku će biti privedeni na saslušanje kod nadležnog tužioca.

S. S.