Foto: Saša Pavlić

Zvezdin trener ne oseća odgovornost

Lalatoviću uvek neko drugi kriv!

Mladi strateg se izjavama štiti od otkaza, a sad bi mogao da precizira ko je „poslao onog sudiju u Novi Pazar“

Fudbal
> 14:38h

Nenadu Lalatoviću je u Nišu smetao loš teren, u Kragujevcu to što se protivnik branio, a u Novom Pazaru - sudija. Na sve te tri utakmice Crvena zvezda je igrala loše, i to je osnovni razlog zašto je ostajala bez bodova, ali mladi trener i dalje ne oseća odgovornost. Sve više se u srpskom fudbalu gleda u tuđe dvorište i nalaze se različita opravdanja za sopstvene neuspehe. U zamku u koju je upao Marko Nikolić, bivši trener Partizana, upecao se i Nenad Lalatović, šef struke Crvene zvezde. Posle rezultatskog neuspeha svoje ekipe, mladi trener izlazi u javnost neadekivatnim izjavama. Nije Zvezdi bio kriv trener u Nišu, niti igra Radničkog u Kragujevcu, a posebno ne suđenje u Pazaru. Nedorečen je ostao Lalatović posle meča u Pazaru.

- Mnogima smeta to što je Zvezda prišla prvoplasiranom timu na dva boda, pa su onda poslali ovog sudiju - izjavio je trener Zvezde. Dve su mogućnosti - da imenuje ko je poslao sudiju, ili njegova priča ne pije vodu. Ako želi da bude uspešan i cenjeni trener, Lalatović mora da promeni ploču i dva puta razmisli pre nego što nešto kaže u etar. Crvena zvezda se novim porazom opet udaljila od titule i sada ima pet bodova zaostatka za Partizanom.

Nema mira stigao odgovor iz Humske VAZURA: ŠTA HOĆE LALATOVIĆ I TONČEV?

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura poručuje da mu nije jasno zašto se čelnici Crvene zvezde konstantno pronalaze u pričama o nameštanju:

- Ne razumem zašto se Ivica Tončev javlja i govori o tome da Zvezda ne učestvuje u nameštanju, kad njih niko nigde nije prozvao. Ne znam kako i zašto se oni pronalaze u tome. Što se trenera crveno-belih Nenada Lalatovića tiče, neka kaže ko je poslao, kako on kaže „onog sudiju“, na meč protiv Novog Pazara, kad je, koliko vidim, suđenje bilo sasvim normalno.