Foto: Printskrin

Šokantne scene

(VIDEO) NASILJE NA TERENU: Ova brutalna scena gaženja šokirala je planetu

Navijači Kašime su posle meča bili ogorčeni, a veruje se da razlog njihove burne reakcije nije bila tolika grubost već činjenica da je Hjeok iz Južne Koreje

Fudbal
> 00:00h

TOKIO - Fudbaler japanskog prvoligaša Sagan Tosua Kim Min Hjeok našao se na stubu srama zbog brutalnog starta nad igračem Kašima Antlersa Muom Kanazakijem u 4. kolu nacionalnog prvenstva. Tokom duela dva igrača, Kanazaki je pao na teren, a Hjeok ga je brutalno zgazio. Ova scena je šokirala sve na stadionu, ali ne i glavnog sudiju koji je pokazao igraču Sagana samo žuti karton. Fudbaleri i stručni štab Kašime su tvrdili da je Hjeok namerno nagazio njihovog igrača dok je ležao na terenu, ali sudija nije tako mislio.

http://www.youtube.com/watch?v=AYrzjH7kzr0
Navijači Kašime su posle meča bili ogorčeni, a veruje se da razlog njihove burne reakcije nije bila tolika grubost već činjenica da je Hjeok iz Južne Koreje. Neki su čak posle meča pokrenuli inicijativu da se svi igrači iz Južne Koreje izbace iz Džej lige. Kanazaki je odigrao meč do kraja. Kašima je pobedila je 3:1, a Kanazaki je postigao jedan gol.