Foto: Printscreen

Otkrila

EMOTIVNA: Evo zbog čega se Seka Aleksić uvek rasplače!

Seka je otkrila da je zajedno sa svojim fanovima imala više humanitarnih akcija u kojima su pomagali onima kojim je pomoć bila najpotrebnija. Ona je dodala i da je najviše raduje druženje sa decom, ali i najviše rastuži

Stars
> 16:44h

Pevačica Seka Aleksić kao ambasador jedne humanitarne organizacije pojavila se na njihovoj proslavi povodom godišnjice postojanja.

Seka je otkrila da je zajedno sa svojim fanovima imala više humanitarnih akcija u kojima su pomagali onima kojim je pomoć bila najpotrebnija. Ona je dodala i da je najviše raduje druženje sa decom.

"Ja obično volim da kažem da su deca anđeli i jesu anđeli. Nekako se čovek lepo oseća u društvu dece. Nažalost uvek kada treba da se radi nešto vezano za humanitarne akcije kada su deca u pitanju, ja se uvek rasplačem. Ja nemam decu i nemam taj potpuni osećaj šta znači kada imate dete, a posebno dete koje nije potpuno zdravo", rekla je Seka u emisiji "Exkluziv". Ona se osvrnula i na svoj novi imidž.

"Uvek kada videm neku poznau ličnost sa vezanom kosu u rep pomislim da joj je masna kosa. Ali sada sam shvatila da mi rep lepo stoji, pa ću nositi".