Foto: Ap

Sefološa mora da pauzira do kraja sezone

(VIDEO) NEVIĐENA BRUTALNOST: Evo kako su američki policajci slomili nogu košarkašu Atlante!

Sefološa (30) i njegov saigrač Pero Antić bili su uhapšeni pre nekoliko dana, jer su ometali policiju u vršenju dužnosti posle incidenta u jednom klubu u Njujorku kada je izboden košarkaš Indijane Kris Koplend

Košarka
> 19:32h

NJUJORK - Košarkaš Atlante Tabo Sefološa završio je sezonu, pošto će morati na višemesečnu pauzu zbog preloma noge. Sefološa (30) i njegov saigrač Pero Antić bili su uhapšeni pre nekoliko dana, jer su ometali policiju u vršenju dužnosti posle incidenta u jednom klubu u Njujorku kada je izboden košarkaš Indijane Kris Koplend. Na društvenim mrežama pojavio se snimak pomenutog hapšenja košarkaša Atlante. Dok je Antić seo na tlo i mirno dobio lisice na ruke, Sefološa se žestoko opirao. Tom prilikom policija je brutalno intervenisala i slomila mu je potkolenicu.

http://www.youtube.com/watch?v=THLMPHTDd-U
"Ovo je izrazito teška situacija za njega. Mi smo mislima uz njega i pružićemo mu podršku tokom njegovog oporavka", izjavio je trener Atlante Majk Budenholcer. Koplend (31) se oporavlja u bolnici, a oglasio se saopštenjem. On je rekao da je njegova tri godine mlađa supruga takođe povređena, jer je napala napadača koji je zario noš u košarkaša Indijane. Ona je zbog svog junačkog poduhvata zaradila 22 šava na stomaku i posekotine na ruci. Ona i još jedna žena, koja je takođe izbodena, uspešno se oporavljaju. Npadač na košarkaša Indijane i njegovu suprugu Šezoj Bliri je uhapšen.