Foto: Shutter

Policija uhapsila Vladana P. (37) iz Barajeva

MONSTRUOZNO: Silovao taštu na Uskrs!

Osumnjičeni posle prazničnog ručka ponudio da majku supruge traktorom preveze do njene sestre. Međutim, odvezao ju je na zemljani put i napastvovao

Crna Hronika
> 00:00h

BEOGRAD - Vladan P. (37) iz Barajeva uhapšen je zbog sumnje da je u nedelju, na Uskrs, brutalno pretukao i silovao taštu (57)!

Zločin se, kako Kurir saznaje, dogodio posle prazničnog ručka na koji je nesrećna žena došla u goste kod ćerke i zeta. Kako saznajemo, posle ručka žrtva je planirala da poseti sestru i Vladan P. je ponudio da je preveze svojim traktorom. Krenuli su putem iz Barajeva prema Dražanovcu, a on je iznenada skrenuo sa glavnog na zemljani put, u takozvani Srednji kraj u Barajevu. Polomio joj rebra - Osumnjičeni je u jednom šumarku zaustavio traktor i rekao tašti da mora da mokri. Međutim, obišao je traktor sa zadnje strane i na prepad zgrabio žrtvu. Izvukao ju je iz kabine i počeo divljački da bije, nakon čega ju je silovao - kaže izvor Kurira iz istrage. Prema njegovim rečima, Vladan P. je toliko jako udarao ženu da joj je polomio rebra. - Kad je završio sa iživljavanjem nad taštom, teško povređenu ženu odvezao je do sestre i zapretio joj da nikome ni slučajno ništa ne govori. Međutim, čim je došla kući, ona je ispričala sestri šta joj se dogodilo, i odmah su pozvale policiju i Hitnu pomoć. Lekari su posle pregleda utvrdili da je silovana, na njenim genitalijama bile su stravične povrede. Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni joj je u besu gurao zvono za šurenje svinja u genitalije kako bi se i iživljavao nad njom - kaže sagovornik Kurira. Policija je brzo locirala i uhapsila Vladana P., koji je priznao šta je uradio. Navodno, on nije mogao da objasni zbog čega je to učinio, ali je rekao da nije bio pijan kad se seksualno iživljavao. - Njemu je određeno zadržavanje, posle kojeg je priveden zameniku višeg javnog tužioca na saslušanje - kaže naš izvor. Odustala od optužbe Silovatelj iz Barajeva, kako Kurir nezvanično saznaje, do sada nije bio osuđivan za ovo krivično delo, ali je pre nekoliko godina i njegova majka prijavila da ju je silovao. Međutim, ona je kasnije odustala od te optužbe, pa je osuđen na godinu dana zbog toga što joj je naneo teške telesne povrede.

HRONOLOGIJA /NAPADI U SRBIJI/ 2. januar 2013 - u javnoj garaži u Makedonskoj ulici silovana P. K. (29). Devojku je nepoznati napadač pretukao, a potom silovao 4. april 2013 - Milan S. (22) iz sela Batušinac uhapšen zbog sumnje da je kod Železničkog mosta u centru Niša onesvestio, pa silovao prolaznicu (24) 3. maj 2013 - Slobodan D. (42) iz Podgorice silovao S. I. (29) iz Niša u kombiju. 22. decembar 2014 - policija uhapsila D. K. (32) iz okoline Kovina, koji je pokušao da siluje 76-godišnjakinju iz Bečeja 25. decembar 2014 - bivši vaterpolista Miljan Čolović (34) silovao ženu koju je pozvao da mu očisti stan 5. april 2015 - G. R. (45) obio kuću starice u selu Mokrinj kod Negotina i silovao je. Zločinac pobegao, ali ga je policija brzo uhapsila

Vlasnica firme VLADAN JE BIO DOBAR RADNIK - Šokirala sam se kada sam čula šta je Vladan uradio! Pa on je jedno vreme bio zaposlen kod mene kao fizički radnik. Bio je vredan, korektan i pristojno se ponašao. Iznenađena sam njegovim hapšenjem - rekla nam je jedna meštanka Barajeva koja nije želela da se predstavi.

PORODICA ŠOKIRANA Brat i otac silovatelja za Kurir VOZIO JE JER JOJ JE POZLILO Vladan je posle uskršnjeg ručka u nedelju povezao traktorom taštu Veru jer joj nije bilo dobro. Ubrzo se vratio, a sutradan je došla policija i uhapsila ga. Tada smo prvi put čuli da je silovao Veru - kažu Vladanov brat Miodrag i otac Borislav. Supruga Zorica, sa kojom Vladan ima četvoro dece, nalazi se u bolnici jer je najmlađe bolesno. Oni tvrde da Vladan nikada nije imao problema sa zakonom i da su šokirani njegovim hapšenjem. - Sa taštom Verom uvek je bio u dobrim odnosima. Njoj je u nedelju pozlilo, pa ju je povezao kod rođaka na Glumčevo brdo. Ponašao se normalno kada se vratio - kaže njegov otac. On za Vladana kaže da ne pije, ne puši i da nije nasilnik. - Radio je svašta, fizikalisao je, klao svinje i ovce komšijama - priča očajni Borislav.