Foto: Kurir štampano

Politički analitičar o planu predsednika Srbije da diskredituje Kurir

ANĐELKOVIĆ O NAPADU NA KURIR: Nikolić da smanji prag osetljivosti na kritike

Političari koji su na vlasti, a među njima i Nikolić, morali bi drugačije da reagiju na pisanja o njima, veliki broj njih i dalje boluje od kompleksa opozicije. I dalje misle da ih stalno neko napada, i da su konstalno izloženi kritikama, navodi analitičar

Politika
> 00:00h

BEOGRAD - Politički analitičar Dragomir Anđelković, reagujući na informacije Kurira da predsednik Srbije Tomislav Nikolić priprema diskreditaciju našeg lista kako bi sakrio sve afere o kojima smo upisali, kaže da bi šef države morao da podigne prag osetljivosti na kritike.

- Generalno, Nikolić jeste prilično osetljiv na kritike, ali je fakat i da su kritike koje su nekada upućene njemu maliciozne. Mislilm da bi političari koji su na vlasti, a među njima i Nikolić, morali drugačije da reagiju na pisanja o njima, veliki broj njih i dalje boluje od kompleksa opozicije. I dalje misle da ih stalno neko napada, i da su konstalno izloženi kritikama - kaže Anđelković.

Nikolić se, kako smo objavili u današnjem tekstu, poverio svojim najbližim saradnicima da je diskreditacija našeg lista način na koji on želi da se opere od afera. Da bi ostvario taj cilj, šef države namerava da podmeće netačne informacije koje bi Kurir objavio, ali i da koristi deo bezbedonosnih struktura za prikupljanje informacija.