Foto: Shutter

Pančevac uhapšen zbog trgovine ljudima

HOROR U PANČEVU: Devojku držao kao seksualnu robinju!

Saša B. (41) sumnjiči se da je Anđelu S. (22) iz Kruševca pet meseci držao zatočenu u svojoj kući u Kačarevu i podvodio je za 100 evra dok je nije prodao

Crna Hronika
> 00:00h

PANČEVO - Saša B. (41) iz Kačareva uhapšen je zbog sumnje da je 22-godišnju Anđelu S. iz Kruševca skoro pet meseci seksualno eksploatisao. On se tereti da je devojci pretio i primoravao je da pruža seksualne usluge drugim muškarcima za nekoliko desetina do 100 evra, sve dok je nije prodao drugom muškarcu. - Anđela S. se zabavljala sa Stevanom, sinom iz prvog braka Sašine žene Julijane. Kad su raskinuli, Stevan se odselio u Beograd, a Saša B. je navodno devojci ponudio da ostane kod njih i obećao joj smeštaj i pomoć. Međutim, čim je prihvatila, on joj je uzeo dokumenta i praktično je zarobio - kaže izvor Kurira iz istrage. Devojku je držao pod ključem od juna do kraja oktobra 2013. godine. - On joj je pronalazio mušterije. Nekad su muškarci kojima je bila primorana da pruža seksualne usluge dolazili u njegovu kuću, a nekad je devojku odvodio kod njih. Novac je zadržavao za sebe, a njoj je pretio da ne sme nikom da kaže da je u zatočeništvu - objašnjava naš sagovornik. Stravična sudbina devojke, kako navodi, otkrivena je tek pošto je Saša B. odlučio da je proda drugom muškarcu. - Devojku je prodao mlađem muškarcu iz okoline Pančeva, za nešto malo novca i laptop. Anđeli je navodno naredio da i dalje mora da mu se javlja i povremeno dolazi kod njega, pa je moguće da je i tada povremeno dolazilo do seksualne eksploatacije - navodi izvor iz istrage. Pančevac koji je kupio devojku, kako navodi, nije znao kroz šta je ona prošla. - Devojka je, u strahu od Saše B., dugo ćutala o svemu što joj se dogodilo. Tek nedavno odlučila je da progovori o svemu. Čak i kad je saslušana, isprva nije htela da tereti Sašu B., ali je na kraju sve detaljno ispričala inspektorima - kaže izvor Kurira.

Brani muža Julijana B. (38), supruga osumnjičenog saše b. (41) ŠTITIO JE ANĐELU KAO ĆERKU Moj muž nije kriv! Nikog nije zaključavao, podvodio, niti prodao! Veliki je protivnik prostitucije, a za makroe je uvek govorio da treba da dobiju doživotnu robiju. Anđelu smo štitili, voleli je kao rođenu ćerku, a zbog nje ispadosmo crne ovce. Ovim rečima stala je u odbranu Saše B. njegova supruga Julijana B. (38). Ona kaže da je Anđela S., koju je Saša navodno podvodio, bila udata za njenog sina iz prvog braka. - Stevan i Anđela su se upoznali preko Fejsbuka, a ona je došla da živi s nama u junu 2012. Moj sin je posle nekoliko meseci saznao da se ona bavi prostitucijom, što mu je i priznala. Stevan se odselio, a Anđela nas je molila da ostane kod nas - kaže Julijana. Ona dodaje da je Anđela potom započela vezu sa Sašinim drugom N. R., kod koga se i preselila. - N. R. nekoliko puta nasrnuo je na Anđelu i to u našoj kući. Njih dvoje su se pomirili, a u novembru 2013. došla nam je policija - priča Julijana.

Nemaština ŽIVOT U JEDNOJ SOBI Gde je to Saša mogao Anđelu da drži zaključanu? Imamo jednu sobicu, kuhinju i spoljni WC. Svi znaju da mi je ona bila snaja - kaže Sašina supruga Julijana, dodajući da Anđela u Kruševcu ima dete o kom brine njena majka. Saša B. nema stalno zaposlenje, a porodicu izdržava nadničenjem.