Foto: Damir Dervišagić, Fonet

Ispovest Kemalove udovice

UDOVICA KEMALA MONTENA: Tuga za njim me razdire!

U trenutku kad su nam javili da je umro, kroz glavu mi je samo prošlo koliko je bio dobar čovjek, zapravo predobar, koliko je voleo život, ispričala je Branka

Stars
> 00:00h

Branka Monteno udovica preminulog sarajevskog kantautora Kemala prvi put govori o njihovim poslednjim trenucima, tuzi koja je razdire, boli koja ne popušta i borbi za goli život pošto je izgubila ljubav svog života i najveći oslonac.

"U trenutku kad su nam javili da je umro, kroz glavu mi je samo prošlo koliko je bio dobar čovjek, zapravo predobar, koliko je voleo život. I bilo mi je samo važno da ga ništa ne boli", ispričala je Branka Monteno u ispovijesti i otkrila da se ostatak života vidi u Zagrebu sa sinom Đanijem, kojem je potrebnija nego ćerki Adriani u Sarajevu.

Podsetimo, Kemal Monteno, čovek koji je od svega ponajviše umeo da se poigrava rečima i notama, preminuo je 21. januara, a sahranjen je u Aleji velikana na gradskom groblju Bare u rodnom Sarajevu. Na večni počinak velikog pevača ispratili su najmiliji - supruga Branka, ćerka Andrijana, sin Đani i unuke Lejla i Lora i više od 4.000 ljudi, pevajući uglas "Sarajevo, ljubavi moja".

http://www.youtube.com/watch?v=iQLjRF9rL2c

Glorija.hr