Foto: Ps Yt

Pogledajte

Moć transformacije: Dokaz da svaka žena može da bude lepa! (VIDEO)

Kada se pomešaju inspiracija, motivacija i malo dobrog truda, sjajni rezultati su neizostavni

Žena
> 00:00h

Ovaj tekst je preuzet sa portala Stil Da je svakoj ženi potrebno vrlo malo da bi bila lepa, uverili smo se više puta. Međitim, mnoge dame u nedostatku vremena, motivacije ili želje dozvoljavaju sebi da se zapuste. Danas su nam na dohvat ruke brojni preparati za ulepšavanje, koji nam zaista mogu pomoći da sakrijemo eventualne nedostatke i istaknemo ono što je na nama lepo.

Naš cilj svakako nije da pošaljemo poruku kako vas jedino šminka može učiniti lepom i atraktivnom. Ono što želimo da pokažemo jeste da pravilna nega i mejkap mogu zaista da naprave razliku. Svaka dama bi trebalo da vodi računa o svojoj kosi, licu i načinu odevanja. Jer, poenta i jeste u tome da se dobroosećate u svojoj koži, te da budete zadovoljniji sobom.

Na kraju krajeva, i ljudi oko vas znaće da prepoznaju i cene vaš trud.

Priča prikazana u videu inspirisana je serijama i filmovima poput Ružne Beti. Pogledajte sjajnu transformaciju!

http://www.youtube.com/watch?v=KWFWoHr89Tk

Pogledajte još na portalu Stil: Otišla pod nož da se ulepša: Operacija je unakazila! (FOTO) Jedna promena ju je drastično podmladila: Transformacija žene će vas oduševiti! (VIDEO) Malo šminke čini čuda: Nećete verovati da su ovo iste žene! (VIDEO) Ubrizgala joj cement u lice: Postala nakaza zbog lekara bez licence! (FOTO) Viktorijini anđeli bez šminke: Mejkap čuda su potrebna čak i nekim poznatim lepoticama! (VIDEO)