Foto: Dado Djilas

Slučajni susret dvojice ljutih rivala

LICEM U LICE Đorić: Sram te bilo, Lekoviću, probisvetu!

Kurir svedok Na raskrsnici Kondine i Makedonske ulice Milovan Đorić i Nebojša Leković imali verbalni duel koji su prekinule sirene nestrpljivih vozača

Fudbal
> 02:22h

Izjava Nebojše Lekovića na račun Tomislava Karadžića da je moralna nakaza izazvala je reakciju Milovana Đorića, ali kako život piše romane, tako se neposredno posle intervjua dogodio i slučajni susret dvojice ljutih protivnika na pešačkom prelazu, na uglu ulica Makedonske i Kondine. Leković: Gde si, bre, Milovane?! Ðorić: Evo, upravo sam sa novinarom završio intervju o tebi. Leković: Što o meni? Ðorić: Morao sam da kažem kakav si čovek. Sramota je ono što si rekao za Toleta, treba da te bude stid onakvih reči. Leković: Šta sam to rekao? A šta je on za mene rekao?! Ðorić: Ma, ajde, molim te... Leković: Za koji list si pričao? Ðorić: Kurir, kupi i čitaj sutra! Razgovor bi potrajao, ali su ostali učesnici u saobraćaju, koji su, kao i Leković, čekali da se uključi zeleno svetlo na semaforu, izgubili strpljenje. Automobilske sirene odložile su njihovu prepirku do neke druge, zgodnije prilike. A šta je Ðorić pre opisanog susreta rekao o Lekoviću? - Njegov rečnik otkriva da je reč o probisvetu. Od sredine 80-ih sam u forumima FSS i odgovorno vam kažem da ta organizacija nikada gore nije poslovala i radila nego u periodu kada je on bio predsednik! Kazaću vam da proverite kod svedoka šta se dešavalo prilikom potpisivanja ugovora sa italijanskom kompanijom „Loto“, kako su renovirane prostorije FSS na Terazijama 3 - ispričao Ðorić i u dahu nastavio: - Istražite malo troškove njegove svadbe u „Interkontinentalu“, ko ih je platio. Mnogo toga znamo, ali verujte, još saznajemo o čoveku koji se ceo život bavi marifetlucima. Izaći će uskoro na videlo.

Odgovori na Marakani PITAJTE TERZU I DŽAJU KO JE LEKA Deo Lekovićeve biografije nalazi se i u arhivama stadiona najtrofejnijeg srpskog kluba, pa Đorić kaže da bi odgovori o poštenju mogli da se pronađu i u Ljutice Bogdana. - Pričaju da bi možda Zvezda mogla da ga podrži u kandidaturi za predsednika FSS. Pitajte šta u Zvezdi misle o njemu i neka vam daju finansijske izveštaje iz tog vremena. Ma, cela fudbalska Srbija zna da je reč o jednoj vucibatini za koju na poslednjim parlamentarnim izborima nije htela da glasa ni bliža familija - kaže Đorić.