Foto: Dragana Udovičić

Bruka Marinkoviću rijaliti važniji od deteta

IVAN ISPALIO ĆERKU ZBOG PAROVA: Bivši Tržankin dete nije video 3 nedelje!

Bivši muž Goce Tržan posle tri nedelje pozvao Lenu da provede vikend s njim, ali onda odlučio da se priključi stanarima vile

Stars
> 15:52h

Ivan Marinković se, umesto da ovaj vikend provodi sa sedmogodišnjom ćerkom Lenom, provodi u „Parovima“. Bivši muž Goce Tržan u luksuznu vilu u Zemunu uselio se u četvrtak uveče, samo dan pre nego što je od bivše žene trebalo da preuzme njihovu ćerku jer se nisu videli tri nedelje. On devojčici ranije nije ni rekao da ide u rijaliti, već je to učinio samo nekoliko sati pred useljenje, nakon što je posetio frizera i spakovao se. - Lena je izuzetno vezana za Gocu, ali drago joj je kad je otac pozove da dođe kod njega. I sad se radovala, ali on je odlučio da ode u rijaliti - kaže naš dobro obavešteni izvor.

Otišao da zaradi pare... Ivan Marinković

Stupili smo u kontakt sa Ivanom na samom ulasku u kuću i on nam je rekao da se s Lenom video nakratko i da joj je objasnio zašto tatu ponovo neće viđati neko vreme. - Malopre sam se video sa ćerkom. Objasnio sam joj da tata mora da ide u rijaliti da zaradi pare za bakine lekove. Moja majka boluje od raka i njena terapija je skupa, a ja ću učiniti sve da joj pomognem - kaže Ivan.Pozvali smo Gocu, koja je poručila da nema komentar. (Z. S. R.)

Prozivka Marinković uputio optužbe na račun Golubovićeve JELENA JE IMALA SEKS ZA PARE Samo što je ušao u „Parove“, Ivan Marinković je isprozivao Jelenu Golubović. Njoj uopšte nije bilo drago što ga vidi, jer njih dvoje imaju loš odnos još od „Farme“ u kojoj su zajedno učestvovali. - Imam tri poznanika s kojima je Jelena spavala za novac pre petnaestak godina. Znam čoveka s kojim je spavala da otplati dug. I to je za ljude - rekao je Ivan, a Jelena ga je bledo gledala. - Za ovo mogu da ga tužim. Ja sam do 20. godine bila nevina. Tata mi je bio „Jatov“ predstavnik i živeli smo u Ukrajini - odbranila se Jelena.