Foto: AP

Interes kluba im je bio na prvom mestu

(VIDEO) Ovo je 10 priča o saigračima iz NBA lige koji su se mrzeli

Kobi Brajant i Dvajt Hauard - Zvezde Lejkersa godinama se nisu podnosile. Na jednom od treninga umalo je došlo do tuče, a veći incident su sprečili ostali igrači. Dvajn je tvrdio da se Brajant potcenjivački odnosi prema njemu

Košarka
> 00:00h

Netrpeljivost između saigrača nije novost, ali kada se zvezde NBA lige ne podnose to dobija na težini.

Ovo je 10 priča o saigračima iz NBA lige koji se nisu podnosili.

Redžon Rondo i Rej Alen - Rondo i Alen su toliko mrzeli jedan drugog da nisu postojale šanse da se Rej vrati u Boston sve dok tamo igra Redžon.

http://www.youtube.com/watch?v=0DiQsCI25AI
Kobi Brajant i Smuš Parker - Parker nije podnosio, kako je objasnio, Brajantov egoizam.
http://www.youtube.com/watch?v=--Unwl-0itw
Karmelo Entoni i Tim Hardavej - Velika mržnja je bila između dvojice igrača Njujorka, da je Entoni preti Hardaveju da će ga prebiti. Toni Parker i Brent Beri - Beri i Parker su se posvađali kada je Brent otkrio da je Francuz razmenjivao neprikladne poruke s njegovom suprugom Erikom.
http://www.youtube.com/watch?v=NFxyfgS0Fm0
Kajri Irving i Dion Vaiters - Dion je bio ljubomoran na pažnju koji mediji poklanjaju Irvingu. Zbog toga je nekoliko puta pretilo da dođe do svađe dvojice saigrača. Majkl Džordan i Kvame Braun - Slavni Džordan nije podnosio nonšalantno ponašanje Brauna. Kobi Brajant i Dvajt Hauard - Zvezde Lejkersa godinama se nisu podnosile. Na jednom od treninga umalo je došlo do tuče, a veći incident su sprečili ostali igrači. Dvajn je tvrdio da se Brajant potcenjivački odnosi prema njemu.
http://www.youtube.com/watch?v=h2XhTpUiZEM
Šejkil Onil i Peni Hardavej - Čuveni Šejk je bio ljubomoran na Hardavej, jer je ovaj dobijao veliku pažnju od medija. Gilbert Arenas i Džavaris Kritenton - Arenas je pozajmio od Kritentona 50.000 dolara, a odbio je da mu vrati novac. Jedan na drugog su čak i potezali pištolje u svlačionici Vašington Vizardsa.