Foto: Printskrin/TV Pink

Uskoro naslednik

NE ŽALI PARE ZA SINA: Vlada iskeširao 12.000 evra za dečju sobu!

Krevetac je stigao iz inostranstva, ormarići koji su u istoj boji kao i krevetić. Posebne dečje tepihe koji se uklapaju u ceo enterijer su tražili skoro mesec dana

Stars
> 00:00h

Vlada Mandić za dva meseca postaće tata dečaka, pa je veći sada spremio sve za njegov dolazak. Naime, rukometaš i njegova devojka Jasmina Trnavac opremili su dečju sobu za naslednika, a birali su najkvalitetnije i najskuplje stvari.

Kako navodi izvor, ostale su još neke sitnice da se srede i da raj za dečaka bude potpuno spreman, a sređivanje sobe je Vladu dosad koštalo 12.000 evra.

"Vlada ne žali pare kada su u pitanju deca, on tako i ćerki ispunjava sve želje. S obzirom na to da će uskoro dobiti sina kog je celog života želeo, Mandić je sa devojkom već opremio dečju sobu. Zidovi su okrečeni u nežno plavo, i to nije obična boja. Da bi našao nijansu koju je želeo, Vlada je dao velike pare. Tu je i krevetac koji je stigao iz inostranstva, ormarići koji su u istoj boji kao i krevetić. Posebne dečje tepihe koji se uklapaju u ceo enterijer su tražili skoro mesec dana, tu su i razne igračke. Nezahvalno je pričati o ceni, ali je Vlada oko 12.000 evra dao samo na sobu za svog naslednika. Jasmina i on nisu hteli da unajmljuju arhitektu, već su želeli da sami uživaju u sređivanju dečakovog carstva. Oni već sada znaju i ime, ali ne žele da otkrivaju", ispričao je izvor blizak sportisti.

Vlada Mandić se nije javio kako bi potvrdio ove navode i kako bi se čuo njegov komentar.

Alo