Foto: Jutjub

Ima traume zbog toga

TUŽI JE ZBOG...ČEGA?! Tvrdi da joj je Mila Kunis ukrala kokošku pre 25 godina

Ukrajinska pevačica Kristina Karo tuži Milu Kunis, za koju tvrdi da joj je bila prijateljica u detinjstvu, zato što joj je ukrala kokošku iz kokošinjca

Pop kultura
> 18:00h

Kristina Karo tvrdi da su ona i Mila bile nerazdvojne kao devojčice i da je glumica često dolazila kod nje na igranje. Pre 25 godina, tvrdi Kristina, Kunis je došla kod nje i igrala se s njenim kokoškama. Međutim, jedna kokoška, imena Dogi nestala je. Kunis je navodno priznala da je Dogi odvela kući pa joj je rekla:

"Ti možeš da imaš bilo koju kokošku iz kokošinjca kao ljubimca, Kristina".

foto: Profimedia

U tužbi, Ukrajinka tvrdi da joj je taj incident ostavio traume, čak toliko da je morala da ide na psihoterapije. Kada se preselila u Los Anđeles, Kristina je shvatila da živi blizu Mile Kunis, i to joj je "vratilo sva loša sećanja", pa je opet morala da krene na terapiju. Karo želi da Kunis plati sva njena lečenja i za duševnu bol.

Nestanak kokoške Dogi, pevačicu je "koštalo ostvarivanja američkog sna". Zbog traume, od Mile traži 5.000 dolara. U njenoj priči postoji jedan mali problem. Karo tvrdi da je tada živela u selu Bereznicia, koje je udaljeno tri sata vožnje od mesta u kom je Kunis odrasla pre nego što se preselila u Ameriku.

Inače, Karo pokušava da ostvari karijeru u SAD, a prvi singl zvao joj se 'Daj mi zelenu kartu' (Give me green card).

http://www.youtube.com/watch?v=_663i6ffpzk

(Hot.hr/TMZ)