Foto: Printskrin

Nikad više...

MOŽDA NIKO NEĆE PRIMETITI?: O čemu sve mislite kada ste mamurni na poslu?

Šta vam sve prolazi kroz glavu kada ste mamutni, a još i na poslu, mi smo za vas sve to skupili na gomilu, u slučaju da ste zaboravili

Ludi svet
> 00:00h

Nema goreg osećaja nego kada na posao stignete mamurni, i samo odbrojavate sekunde kada ćete otići kući da se naspavate. Šta vam sve prolazi kroz glavu tada, mi smo za vas skupili na gomilu, u slučaju da ste zaboravili.

1. Preguraću ovaj dan, preguraću ovaj dan, preguraću ovaj dan. 2. Ako sam preživeo gradski prevoz i autobus 50, preživeću 8 sati pretvarajući se da radim. 3. Možda ako ne upadam u oči niko neće primetiti da na sebi imam istu garderobu kao juče. 4. I neće primetiti da pijem koka kolu u 9 ujutru. 5. I da mirišem na pivo. 6. Uh preskakanje večere sinoć je bila velika greška. 7. Greška u moru drugih strašnih grešaka. 8. Zašto svi izgledaju tako produktivno? 9. Pogledaj ih sve, rade. 10. Gubitnici, svi vi!

11. Ne želim da budem ovde! 12. Oh ne, šef me pita za izveštaj. 13. Zašto pričaš samnom danas šefe? 14. Zar ne vidiš, šefe, da nisam u stanju da pričam s tobom o prokletim tabelama u ekselu. 15. Jedem duple kobasice i jaja i pijem tonu koka kole, gospode šefe, da li si ćorav? 16. Mislim da je primetio da sam moždano mrtav. 17. Ona bala je bila vrlo uspešna. 18. Samo želim da idem kući. 19. Da li bi iko primetio da me nema? 20. Ja u principu i nisam bitan ovde.

21. Samo mi dajte otkaz. 22. Ionako sve upropastim. 23. Ne znam ni kako se koristi štampač, pobogu. 24. Možda uspem da ih nagovorim da mi daju otkaz? 25. Udariću šefa u lice! 26. Neee, trebaju mi pare. 27. Novac kojim bi nastavio da živim ovim besramnom životom. 28. Šta direktor radi na našem spratu?? 29. Nema ovde ništa da se vidi direktore, samo ja kako gledam neka vrlo bitna dokumenta. 30. Bože, ne radi mi se ništa.

31. Ispada da je pretvaranje da nešto radiš napornije od stvarnog posla. 32. Idem do toaleta, ako sam srećan, razboleću se. 33. Ovaj toalet je tako topao. 34. Samo ću zatvoriti oči na sekund. 35. Ili minut. 36. Možda sat. 37. Uh, koliko sam ja ovde? 38. Kako je tek 11 sati? 39. ovo je najduži dan u istoriji čovečanstva! 40. Neka me neko spasi!!

41. Idem na raniji ručak i taman ću još malo da odremam u prostoriji za jelo. 42. Čekaj ko je tamo? 43. Ah samo još jedan očajni kolega koji je pun sopstvenog srama. 44. Sada se osećam malo bolje vezano za sebe. 45. Ok, gledaću u monitor i razmišljaću o svom životu. 46. Sreća pa petak zapravo i nije neki radni dan. 47. Zar ljudi ne vide u kakvom bolu živim? 48. Svi odlaze tačno u 17h i idu u kafić. 49. Možda bih i ja mogao sa njima, da ponovim sve ovo opet... 50. Šefe, čekajte mene!

(BuzzFeed)