Foto: Jutjub

I šta sada?

NEVEROVATNO OTKRIĆE DRONA: Pronađen dokaz za najužasniju urbanu legendu!

Početkom ovog meseca jedan korisnik jutjuba upravljao je svojim dronom (letelicom) iznad šume kada je video pokret u drveću preko transmitera. Misleći da je možda neko u nevolji, brzo je približio drona

Ludi svet
> 17:40h

Do sada, većina je upoznata sa legendom "dece sa crnim očima"Ako niste, onda se spremite za jednu užasnu "poslasticu". Prema legendi, postoje duhovi dece (čije su oči potpuno jezivo crne) koja lutaju kroz livade i šume i stopiraju ljude. Poznati swu i po tome da mogu da se pojave ispred kuća i traže da uđu unutra. Za one koji su ih pustili unutra, više se nije čulo.

U Engleskoj, epicentar legende o deci sa crnim očima je šuma Kenok Čejs. Prema rečima stručnjaka paranormalnog, ta šuma ima najviše pojava i duhova na svetu.

Početkom ovog meseca jedan korisnik jutjuba upravljao je svojim dronom (letelicom) iznad šume kada je video pokret u drveću preko transmitera. Misleći da je možda neko u nevolji, brzo je približio drona.

Ono što je video je delo noćne more!

http://www.youtube.com/watch?v=za4nOvt99YE
E pa ovo je zaista zastrašujuće. Čvrsto smo verovali da su deca sa crnim očima 100 odsto lažna, ali posle ovoga, pa nismo sigurni šta da mislimo. Takođe, moguće je da ono što je dron snimio je samo izgubljeno dete ili zaljubljenik u prirodu. Ipak, ne mislimo da će bilo ko posle ovoga da poseti ocu šumu...

(ViralNova)