Makedonac

(VIDEO) ODUŠEVIO: David je uspeo da oživi Tošeta kroz pesmu Tajno moja

Ne mogu vam opisati koliko sam srećan, kao da sam na sedmom nebu, govori učesnik koji je oduševio sve

Stars
> 00:00h

David Temelkov, fitnes trener iz Makedonije svojim pevačkim sposobnostima, očarao je ceo region uključujući I tekstopisca čuvenog Tošetovog hita "Tajno Moja" Ognena Nedelkovskog! Naime, kako saznajemo David je odmah posle emisije u kojoj se predstavio upravo tom pesmom dobio poziv od Nedelkovskog.

"Nakon emisije gospodin Nedelkovski me je kontaktirao i uputio komplimente. Ne mogu vam opisati koliko sam srećan, kao da sam na sedmom nebu, budući da obožavam tu pesmu, a i Toše mi je idol. Rekao mi kako bi voleo da piše pesme za mene, što je velika čast I nadam se da će se naša saradnja ostvariti. Presrećan sam, ovo je velika stvar za mene", kaže David.

Kontaktirali smo i Ognena koji nam je rekao da je Davida čuo još kad je kao dečak pevao na festivalu "Zlatno slavejče".

Foto: Printskrin/Youtube

"Znao sam da poseduje glasovne kvalitete, ali sam bukvalno ostao bez teksta i bez daha kada sam čuo kako je otpevao moju i Tošinu pesmu "Tajno moja". Kao tekstopisac ove pesme (kompozitor je Kire Kostov) znam da zahteva izuzetnu emociju i dušu, kao i preveliki glasovni opseg. Ta "molika" i ti "feneri" i celu tu jako tužnu priču, treba doživeti i adekvatno preneti. A to ne može svako. To je mogao samo Toše. Te večeri je David prema meni bio pravo otkriće i probudio je puno suza. Priznajem, i ja sam plakao, a potom sam poželeo da stupim u konakt sa njim, voleo bih da napišem pesmu za njega. Nadam se da će stići do samog kraja ovog regionalnog takmičenja, a ja bih voleo da bude i novi pobednik", kaže Nedelkovski.

David je na audiciji takmičenja "X Faktor" izveo baladu "Kiss from a rose" i potpuno očarao žiri, pa čak i rasplakao Aleksandru, članicu žirija.

http://www.youtube.com/watch?v=VGGlOkwYS8s

(EPK)