Foto: Printscreen

Čistili i prebirali po starudiji

(VIDEO) PORODIČNO BLAGO: Na dedinom tavanu pronašli misterioznu mapu i ljudsku ruku!

Lopezovi su na neobičnu zaostavštinu naišli u drvenoj kutiji u kojoj je bila i fotografija sa venčanja njihovih pradede i prababe. Na mapi je pisala jedna jedina reč - Gaspar pa su zaključili da bi mogla da bude povezana sa legendom o poznatom piratu s Floride...

Ludi svet
> 00:00h

MAJAMI - Porodica sa Floride nedavno se, sređujući tavan u dedinoj kući, našla u čudu o kojem nisu mogli ni da sanjaju, a koje u najmanju ruku liči na scenario filma "Pirati sa Kariba". Čisteći tavan i prebirajući po starudiji pronašli su mumificiranu ljudsku ruku s novčićima i mapu s blagom. Lopezovi su na neobičnu zaostavštinu naišli u drvenoj kutiji u kojoj je bila i fotografija sa venčanja njihovih pradede i prababe.

Na mapi je pisala jedna jedina reč - Gaspar pa su zaključili da bi mogla da bude povezana sa legendom o poznatom piratu s Floride. Legenda kaže da je Hoze Gaspar navodno živeo krajem 18. i početkom 19. veka kao i da je sakrio silno blago. Porodica je novčiće, za koje veruju da su izgubljeno blago sa španskih brodova, predala na analizu.

http://www.youtube.com/watch?v=xO5SSummaAg