Male tajne velikih masjtora
Kako se pravi marinada za najukusnije krmenadle
Želite sočne krmenadle? Evo kako da ih marinirate
> 21:44h
Bez obzira da li planirate da ih pripremite na roštilju, pečete u rerni ili pržite, krmenadle će biti ukusnije ako se pre toga mariniraju. Predstavljamo vam recept za marinadu koja će omekšati meso i dati mu fantastičnu aromu. Sastojci 1/2 šolje ulja 1/4 šolje jabukovog sirćeta 1/4 šolje vinjaka 2 kašike mlevenog kima 1 kašika meda 1 kašika crnog mlevenog bibera Priprema: U činiji izmešati sve sastojke. Umakati krmenadlu jednu po jednu u marinadu i slagati u veću posudu jednu preko druge. Na kraju preliti preostalom marinadom i ostaviti da stoji do pečenja. Ovaj tekst je preuzet sa sajta Stvar ukusa SA SAJTA STVAR UKUSA PREPORUČUJEMO JOŠ:
Marinada za piletinu ili govedinu
6 grešaka u pripremi svinjskih krmenadli