Foto: Shutterstock

Budite i vi najbolja!

ZABORAVITE SILIKONE I SMEŠKANJE: Evo kako da budete prava žena!

Zaboravite na silikone, lažan ten, blentavo osmehivanje i držanje jezika 'za zubima'

Žena
> 00:00h

Uticaj medija i modne industrije je kroz godine napravio pogrešnu percepciju ženskog izgleda i ponašanja tako da ni žene, a ni muškarci više ne znaju što je stvarnost, a što iluzija.

Zaboravite na silikone, lažan ten, blentavo osmehivanje i držanje jezika 'za zubima'.

Prave žene imaju obline. Prave žene imaju grudi koje se pomeraju kada plešu. Pravim ženama se otklanjaju dojke kada obole od raka. Prave žene imaju kožu i puls. Prave žene su grube. Ili nežne. Ili oboje.

foto: Shutterstock

Prave žene se bude u 5 ujutro da bi išle na trčanje. Prave žene se bude u podne jer su bile na žurki noć pre. Prave žene se brinu za svoje bližnje. Prave žene imaju 10 prstiju. Prave žene imaju 9 prstiju.

foto: Shutterstock

Prave žene imaju amputirane udove. Prave žene su u invalidskim kolicima. Prave žene vole seks. Prave žene čekaju do braka. Prave žene veruju u Boga. Prave žene veruju u nešto drugo ili ne . Prave žene vas mogu uništiti jednim pogledom.

foto: Shutterstock

Prave žene vole. Prave žene čitaju. Prave žene piju viski. Prave žene su lečene alkoholičarke. Prave žene idu na plastične operacije. Prave žene se ne šminkaju. Prave žene same odlučuju o tome šta ih čini 'pravima'. (Thought Catalog)