Foto: Čitalac Kurira

Manevrisao

SUDAR NA UŠĆU: Vozač na liniji 706 zahvaljujući veštini izbegao saobraćajku

Vozač gradskog autobusa kada je video da će doći do nesreće munjevito je reagovao uspeo je da izmanevriše, prikoči i pusti vozila s čime je sprečio da u nesreći bude povređenih

Beograd
> 20:22h

BEOGRAD -U saobraćajnoj nesreći koja se danas pre podne oko 11.40 sati dogodila na Ušću zahvaljujući veštini vozača autobusa na liniji 706 izbegnuto je povređivanje putnika.

Prema rečima očevidaca vozač autobusa na liniji 706 uspeo je da izmanevriše i izbegne direktni sudar. Naime sivi autombil je prema rečima očevidaca izazvao nesreću i sudario se sa crvenim vozilom koje se kretalo paralelno sa autobusom. Vozač autobusa je u jednom trenutku uspeo da izmanevriše, prikoči, a zatim pusti vozilo, pa opet zakoči i izbegne sudar.

Osim par putnica koje su izbačene iz ravnoteže povređenih na svu sreću nije bilo.

- Saobraćajna nesreća se dogodila oko 12 sati kada je vozač seat krodobe nepropisno skretao u levom i tom prililikom u njega je udario automobil marke punto koji se odbio i udario u autobus, rečeno je portalu Kurira u MUP Srbije.

U MUP su dodali da u ovom udesu nije bilo povređenih, kao i da saobraćaj nije bio zaustavljen u ovom delu Novog Beograda.