Foto: Beta

Navijači u akciji

DO SADA NEVIĐENO: Grobari planiraju da skupe 4 miliona evra za pomoć KK Partizan

Odriču se odlaska na more, prodaju automobile, pozajmljuju pare kako bi rešili dug "svog" kluba

Košarka
> 10:52h

Grobari ponovo planiraju da pomognu Košarkaškom klubu Partizan. Želja im je da reše ceo dug crno-belih, koji iznosi četiri miliona evra.

"Dug Košarkaškog kluba je četiri miliona evra i mi u narednih mesec, dva moramo skupiti te pare, izmiriti sve dugove, dovesti ih na nulu, a klub preko leta neka obezbedi sponzore, napravi budžet i sa šampionskim ambicijama uđe u sledeću sezonu. Ako mislite da je četiri miliona evra puno novca koji moramo da skupimo za naš Partizan znajte da bismo skupili i 40 miliona evra da treba", navodi se u saopštenju Grobara.

Navijači Partizana navode primere kako je moguće skupiti tako veliku svotu novca.

"Neću da idem ovo leto na more jer dajem 500 evra za KK Partizan. Prodaću auto i daću ga za KK Partizan. Pozajmiću 200 evra i daću ih mom Partizanu. Izvadiću pare iz šteka i daću 1.000 evra mom Partizanu! Primer će dati velikim donacijama i bivši košarkaši i treneri koji su napravili velike karijere u Evropi i NBA zahvaljujući svemu što su naučili u Partizanu", dodaje se u saopštenju.

Oni su pozvali udruženje ”Grobari za nas” da na sebe preuzme organizaciju akcije, kao i da jasno i precizno objavi datum početka i završetka akcije, kao i žiro račun na koji će moći da se uplaćuje novac.

Podsetimo, Grobari su početkom marta organizovali revijalnu utakmicu u hali "Pionir" kako bi takođe skupili sredstva za pomoć KK Partizan.