Foto: Nemanja Pančić

Nigde ne žuri

Slavica Ćukteraš: Ne moram nikad da se udam

Meni papir ništa ne znači, ima mnogo bitnijih stvari u životu, poručuje pevačica, koja se još pre dve godine verila s fudbalerom Vladimirom Avramovom

Stars
> 00:00h

Slavica Ćukteraš, iako se prošle godine preselila u Bergamo, gde živi njen dečko, golman Vladimir Avramov, koji igra za italijanski klub Atalantu, još ne planira da se uda, i pored toga što na ruci već dve godine nosi verenički prsten. Naime, pevačica, koja je u Beogradu boravila svega dva dana, tvrdi da joj ljubav na papiru ništa ne predstavlja. Ima preča posla - Svadbe nema, ne smetaju meni ti novinski natpisi! Malo-malo pa se pojavi vest kako se udajem, ali nije tačno. Iskreno, meni taj papir potpisan ništa ne znači, ima mnogo bitnijih stvari od papira u životu - poručuje Slavica i dodaje: - Takođe, laž je da mi dečko išta zabranjuje. Došla sam u Beograd zbog Pinkovog festivala i, iskreno, nisam se nešto preterano opterećivala scenskim nastupom, već mi je bilo bitno da u studiju sve otpevam kako treba. Došla sam na dva dana, neću ostati duže - kaže pevačica i ističe: Neće na TV - Ne želim da gostujem po emisijama, idem odmah za Italiju. Iskreno, nisam očekivala ovoliko pozitivnih komentara za pesmu „Prosjak“ i srećna sam. Spot neću da snimam, ne želim sebe da umaram i stresiram, a i svi znaju da mene to zamara. Imam jedan za jedanaest godina karijere. Kod mene sve ide sporo, pa i ekranizacija pesama. Za mesec dana se vraćam u Srbiju, i to opet na veoma kratko - zaključuje Slavica.

Pauza RASKIDALI NA ČETIRI MESECA Iako se pevačica dve godine zabavlja s fudbalerom, prošlog leta par je bio raskinuo i tek posle četiri meseca došlo je do pomirenja. Ipak, nikad nisu prekidali kontakt i drugarski su se čuli do momenta kad su odlučili da ipak obnove vezu. Ništa od toga nije uticalo na njihovu veridbu, koju, izgleda, ne žele da poremete čak ni brakom.