Foto: Dragan Kadic, Damir Dervisagic

Veselili se do jutra

NERAZDVOJNI, A NE POZNAJU SE: Mrka i Ćazim lumpovali na romskom krštenju!

Mrkonjić i Osmani ovaj vikend proveli na slavlju u Kopenhagenu, pevalo pola estrade

Stars
> 00:00h

Milutin Mrkonjić i dalje obmanjuje javnost da ne poznaje Ćazima Osmanija iako je s njim, kako Kurir saznaje, nerazdvojan. Bivši ministar i albanski biznismen družili su se i ovog vikenda na jednom romskom krštenju u glavnom gradu Danske. Naime, na ovom slavlju su se za istim stolom obreli Ana Bekuta, Zorica Brunclik, njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš, Goca i Šaban Šaulić, Verica Šerifović, Snežana Ðurišić i Viki Miljković, a Mrka i Feliks su, kao i obično, sedeli jedan do drugog i ćaskali.

Sedeli za istim stolom - Na krštenju u Kopenhagenu bilo je više od hiljadu ljudi i skoro pola estrade. Mrkonjić i Ćazim su sedeli za istim stolom i razgovarali celo veče. Sve vreme su se smejali i delovalo je kao da su prijatelji koji se poznaju dugi niz godina - priča naš izvor koji se zatekao među zvanicama. Kad smo pozvali Mrkonjića, on kao da je znao zbog čega ga zovemo, pa je odmah počeo da se brani.

Najureni iz „Granda“ - Na putu sam. Ne mogu sad da komentarišem. Izvinite, čućemo se neki drugi dan - kratko je rekao bivši političar. Ovim povodom pokušali smo da kontaktiramo i sa Osmanijem, ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke. Podsetimo, Mrka i Ćazim su se družili i na „Grandovim“ snimanjima u studiju na Košutnjaku sve dok Breni nije prekipelo i dok nije zabranila Mrki da dovodi svog prijatelja u „Grand‘, o čemu je Kurir već pisao. Ipak, to njih dvojicu nije sprečilo da se druže na svim ostalim mestima u zemlji i inostranstvu jer pravo prijateljstvo ništa ne može da spreči.