Foto: Angelo

Umetnost

(FOTO) OČI VAS VARAJU: Zaboravite sve prethodne iluzije, na ovoj slici se ne nalazi pero!

Ovo umetničko delo italijanskog autora oduševilo je publiku, a ono što se zapravo nalazi na fotografiji će vas oduševiti

Ludi svet
> 20:14h
FOTO: Angelo
FOTO: Angelo
FOTO: Angelo
FOTO: Angelo
FOTO: Angelo
FOTO: Angelo

Dobro pogledajte ovu sliku, šta vidite? Izgleda kao pero, ali zapravo nema veze sa tim! Ova slika sadrži samo slike golih ljudskih tela. Tela su spojena i okrenuta, tako da njihovom kombinacijom nastaje potpuno novi motiv. Italijanski umetnik Angelo Musko je na ovaj način stvorio 9 pera!

Za samo jednu sliku je bilo potrebno preko 100 dobrovoljaca! Svi koji su učestvovali su imali želju da naprave nešto veliko i lepo i nisu hteli da mu naplate ništa za to što se nalaze na njegovim delima. Fotografisanje pojedinaca je bilo dobro isplanirano, ali je ipak rad sa ovoliko ljudi doneo i mnogo poteškoća, ali Angelu nije bilo teško da koordinira ovolikim projektom jer je bio siguran u svoju ideju.

Za svoje projekte je Angelo sarađivao sa ljudima iz skoro celog sveta! Ljude koje je fotografisao uglavnom je poznavao, ali je bilo i onih koji su jednostavno želeli da učestvuju iako se lično nisu znali sa njim! Nakon što je završio sa fotografisanjem pojedinaca, dovršio je svoja umetnička dela programima za preradu fotografija.