Zajedno protiv terorizma

BUGARSKI POSLANIK: Ujedinićemo se sa Srbima, odbranićemo Makedoniju!

Mnogi Bugari žele da odu u Makedoniju. U kontaktu smo sa Bratislavom Živkovićem koji predvodi momke iz Srbije i mi ćemo se udružiti. Albanski teroristi su trgovci narkoticima, kriminalci i plaćenici koji su spremni na sve, kaže Černev

Politika
> 00:00h

Bivši poslanik bugarskog Nacionalnog pokreta Ataka Pavel Černev kaže da mnogi mladići iz Bugarske žele zajedno sa srpskim četnicima da odu kao dobrovoljci u Makedoniju. Černev koji je svojevremeno cepao tzv. zastavu Kosova u bugarskom parlamentu kaže da je u kontaktu sa srpskim četničkim komandantom Bratislavom Živkovićem i da organizuju dobrovoljce.

Bratislav Živković, Foto: Reuters

- Mnogi Bugari žele da odu u Makedoniju ali nažalost naša Vlada ne želi da pomogne. U kontaktu smo sa Bratislavom Živkovićem koji predvodi momke iz Srbije i mi ćemo se udružiti. Albanski teroristi su trgovci narkoticima, kriminalci i plaćenici koji su spremni na sve - kaže Černev.

Četnici u Novorusiji

Podsećamo, tokom boravka četnika u Novorusiji u njihovoj jedinici je bilo boraca iz Bugarske. Prvi predstavnici Četničkog pokreta i dobrovoljca iz Bugarske će već danas stići u Makedoniju.

Makedonski policajci u Kumanovu

Prema rečima Bratislava Živkovića, pre bilo kakvih drugih aktivnosti, on će u Kumanovu prvo stupiti u kontakt sa makedonskim zvaničnicima kako bi pokušao da dogovori učešće svojih boraca u antiterorističkim operacijama.

http://www.youtube.com/watch?v=O0e5z41mYA8