Foto: Profimedia

Ekskluzivno: Saša Broz otkrila najveću tajnu

UNUKA JOSIPA BROZA: Drug Tito je bio žena s m..ima!

Nju je razljutila izjava hrvatskog admirala Davora Domazeta Loša da je predsednik SFRJ bio sin bečkog bogataša i sluškinje iz Hrvatske, pa objavila „istinu“ o svom dedi

Društvo
> 00:00h

BEOGRAD - Ko je zaista bio Josip Broz Tito? Poljak, Rus, Jevrejin? Ništa od toga! On nije bio on. On je bio ona! Unuka „najvećeg sina naših naroda i narodnosti“ nakon 35 godina od njegove smrti otkrila je najveću tajnu o čoveku koji je decenijama vodio Jugoslaviju. I Maršal nije bio bilo kakva žena, već žena s mudima! Saša Broz, rediteljka, živi u Zagrebu i ćerka je Titovog sina Aleksandra Miše Broza, kog je dobio u braku s Hertom Has, a ovu ekskluzivnu informaciju objavila je na Fejsbuku i dobila za tili čas više od hiljadu lajkova. Zapravo, cela ova priča proistekla je nakon gostovanja hrvatskog admirala Davora Domazeta Loša u emisiji „Nedeljom u dva“ kod Aleksandra Stankovića na HRT. - U svojoj knjizi „Admiralovi zapisi“ napisao sam da Josip Broz Tito nije bio Hrvat iz Zagorja, nego podmetnuti ruski agent koji je rođen u vanbračnoj vezi jednog bečkog bogataša i njegove sluškinje Hrvatice - rekao je Domazet. E, ta rečenica nije se dopala Titovoj unuci. Sela je za komp i između ostalog nakucala: - Istina da Tito nije bio Tito, ali niste pogodili kombinaciju. Deda je bio usvojeno dete punokrvne Kolumbijke i naslednika kralja Karla XXL. Tako kažu stare crkvene knjige. One iz V veka p. n. e. Postoje, gospodine Lošo, i drugi pokazatelji koji kažu da je zapravo bio žena. Žena s mudima! Ta tvrdnja mi, naime, nije draga jer moj identitet direktno dovodi u pitanje - navela je Saša i revoltirano dodala da je njegovo pravo ime bilo Huan Manuel Markez Von Skinite Mi Se Više.

Domazet ZABOLELA JU JE ISTINA U Hrvatskoj ne možemo živeti od Tita. Zato sam rešio da na osnovu svedoka, poznatih istorijskih izjava i izvora, poput Titovog ličnog lekara Aleksandra Matunovića ili Rodoljuba Čolakovića, napišem istinu. Neću vam reći ko su bečki bogataš i hrvatska sluškinja, ali mi je drago da je na njih reagovala njegova unuka. To znači da sam pogodio gde treba - kazao je Domazet za Kurir.