Foto: Printskrin

Besna na pevača

TIJANA AJFON PRETI IZ PAROVA: Bulate, rasturiću ti brak! Na sve sam spremna!

Čula sam da ta devojka rai u policiji, Pljunuću ga kada ga vidim jer nije normalan kada to radi, rekla je Tijana

Stars
> 00:00h

Tijani Ajfon, učesnici rijalitija Parovi, nije svejedno što će se njen bivši dečko Marko Bulat oženiti ovog meseca, pa mu je iz luksuzne vile poručila da će mu rasturiti brak sa Marijom Nikolić.

"Neka mu je sa srećom, stvarno. Meni je Marko rekao da ne želo više nikada da se venča. Čula sam da ta devojka rai u policiji. Pljunuću ga kada ga vidim jer nije normalan kada to radi. Ne bih volela da me pozove na svadbu. Nerviram se, ne volim takve osobe, neka se pazi kada izađem, uništiću mu brak, nije svestan šta sam sve u stanju da uradim", ispričala je Tijana, koja se osim na MArka, osvrnula i na izjavu Ružičine sestre da se bavi prostitucijom i da je njena cena 100 evra.

"Ružičina sestra me provocira jer je frustrirana zbog Ruzice i zato ide okolo i priča kako radim kao poslovna pratnja. U toj priči nigde nema istine jer da ja to stvarno radim ne bih onda imala potrebe da radim u solarijumu. Mislim da je bila povređena zbog svega što se desilo između Ružice i mene i svega što smo otkrili ovde", rekla je takmičarka.

Alo