Foto: Wales News

Obezbeđenje otvorilo paljbu

PUŠKOM MU IZBILI OKO: Odbio je da plati 140 evra za 4 pića, pa su uzeli stvar u svoje ruke!

Nakon incidenta, odvezli su ga u bolnicu, gde su doktori izvadili metke iz njegovih grudi, predela ispod guše i njegovog desnog oka

Planeta
> 17:52h

KRAKOV– Kristijan Lidster (31) požalio se zaposlenima da je njegov račun prevelik za ono što je popio, a onda je obezbeđenje pucalo na njega vazdušnom puškom. Britanski turista izgubio je oko nakon što je bio u poljskom strip klubu, a ostao je bez čula vida zato što nije hteo da plati 140 evra za 4 pića!

On je u tom klubu bio zato što je njegov drug slavio trideseti rođendan. Član obezbeđenja koji je na njega pucao nekoliko puta je na kraju uhapšen. “Izgledalo je kao da mi je oko eksplodiralo! Mislio sam da mi je cela glava pukla, jer sam osetio veliki bol! Krv je bila na sve strane i srećan sam što sam uopšte živ!”, izjavio je Kristijan.

Nakon incidenta, odvezli su ga u bolnicu, gde su doktori izvadili metke iz njegovih grudi, predela ispod guše i njegovog desnog oka. Uradili su sve što su mogli, ali nisu mogli da mu spasu oko, piše Miror. Vratio se nazad u Veliku Britaniju i tamo je proveo šest meseci u bolnici. Napadač je osuđen za pokušaj ubistva. (Foto: Wales news)