Foto: Reuters

Luis je obećao da neće da ujeda

(VIDEO) SUAREZ NA EVRU I KJELINIJA: Rasista i kanibal u finalu LŠ protiv svojih žrtava

Za Barselonu će igrati urugvajski reprezentativac Luis Suarez, koji je prošlosti pravio veliki broj incidenata. Na drugoj straći će biti njegove žrtve iz prošlosti Patris Evra u Đorđo Kjelini

Fudbal
> 05:44h

BERLIN - Finale Lige šampiona između Barselone i Juventusa, koje će biti odigrano 6. juna u Berlinu, biće upamćeno i po jednom neverovatnom detalju. Za Barselonu će igrati urugvajski reprezentativac Luis Suarez, koji je prošlosti pravio veliki broj incidenata. Na drugoj straći će biti njegove žrtve iz prošlosti Patris Evra u Đorđo Kjelini. Suarez je 2011. dok je igrao za Liverpul na meču protiv Mančester junajteda na rasnoj osnovi uvredio Evru, koji je sada član Juventusa. Evra je prijavio Suarezu, a FA je kaznio Urugvajca sa osam utakmica suspenzije i 40.000 funti. FA je navela da je Suarez za samo dva minuta čak sedam puta na rasnoj osnovi uvredio Evru. Suarez je potom odbio da se izvini Evri, a uoči meča dva kluba u februaru 2012. Urugvajac je odbio da pruži ruku Francuzu.

http://www.youtube.com/watch?v=vmJERrLckyA
Evra je sa Junajtedom 2013. osvojio titulu u Premijer ligi, a onda je proslavio trofej tako što je ugrizao veštačku ruku i to dan pošto je Suarez ujeo fudbalera Čelsija Branislava Ivanovića. Suarez je tokom SP 2014. godine na meču sa Italijom ugrizao Kjelinija, koji je sada član Juventusa. FIFA je potom suspendovala Suareza, koji je prešao u Barselonu. Urugvajac se izvinio Italijanu, koji mu je na kraju oprostio ovo nedelo.
Suarez je pokušao da ujede Kjelinija i tokom Kupa konfederacija 2013. godine. Suarez je inače zbog incidenata u poslednjih pet godina propustio čak 60 utakmica. Videćemo šta će da bude u Berlinu 6. juna, ali na društvenim mrežama su se pojavile šale na račun Suareza.
http://www.youtube.com/watch?v=pLFq1stRrAY