Foto: Montaža, D

Stop za bivšeg ministra

PAPARACO U NEMILOSTI ZBOG ĆAZIMA: Mrkonjiću, dalje ne smeš!

Kurirov paparaco uslikao je pevačicu kako izlazi iz Mrkinog „mercedesa“, dok on uopšte i ne pomalja glavu iz svog automobila, već odmah daje gas i ne zadržava se čak ni ispred, za njega, zabranjene zone Poštuje sankcije koje mu je na Grandovom posedu Brena uvela zbog Ćazima

Stars
> 00:00h

Otkako je Lepa Brena Milutinu Mrkonjiću zbog Ćazima zabranila ulazak na snimanja „Grandovih“ emisija, bivši ministar svoju dragu Anu Bekutu samo doveze do studija na Košutnjaku, a onda produži svojim putem. Kurirov paparaco uslikao je pevačicu kako izlazi iz Mrkinog „mercedesa“, dok on uopšte i ne pomalja glavu iz svog automobila, već odmah daje gas i ne zadržava se čak ni ispred, za njega, zabranjene zone.

Stigla na snimanje... Anu dovezao Mrka

Iako je Bekuta njegove izostanke na snimanjima pravdala brojnim obavezama u parlamentu, nekako je ipak simptomatično što su mu se poslovi tako iznenada i odjednom nagomilali da ne može baš ni na minut da proviri unutra, a nekad je mogao tu da visi satima. Istina, tad mu je društvo pravio prijatelj, zbog kog mu je i stavljen veto na dolaske, pa bi se bez njega možda Mrka samo dosađivao u publici. Ali ovde je, reklo bi se, Ani naneta najveća kolateralna šteta jer ona još ne može da se navikne da je partner ne bodri iza kamera i da s njim ne može da uživa u pauzama za ručak i u prasetini koju su nekad zajedno grickali. Da li su mere zabrane koje je Bekutinom dragom uvela Brena samo privremene i da li će Mrki uskoro uslediti pomilovanje, ostaje da se vidi. (LJ. R.)

Traže pomilovanje... Mrkonjić i Bekuta