Foto: Printskrin Ibej

Ne bacajte stare stvari

EVO KAKO MOŽETE DA ZARADITE: Titova slika sa autogramom prodaje se za 400 evra

Ako se malo dublje upustite u istraživanje Ibeja mogli biste da shvatite kako neke stvari koje ste mislili da bacite zapravo možete dobro da unovčite, kao na primer autogram Tita

Pop kultura
> 23:42h

Postoje neke stvari koje celu večnost čuvamo na tavanu ili ormaru, a onda kad nam pukne film sve skupimo i bacimo ni ne misleći da je nešto od toga imalo materijalnu vrednost. Ipak, ako se malo dublje upustite u istraživanje Ibeja mogli biste da shvatite kako neke stvari koje ste mislili da bacite zapravo možete dobro da unovčite.

Ako ikad nađete u kući autogram Josipa Broza Tita i potpisan na crno-beloj fotografiji, na Ibeju bi mogli da zaradite i do 400 evra.

Naime, jedan čovek iz Nemačke na ovom sajtu prodaje staru potpisanu fotografiju Tita veličine 12x18 santimetara i sudeći po pregledima, ima dosta zainteresovanih kupaca.

Verovatno se mnogi od vas sećaju i znački sa likom Broza, kao i šoljica za kafu, karti...Sve ove stvari imaju svog kupca, te ukoliko vam više nisu potrebne ove uspomene i suveniri, na njima zaradite umesto da ih bacate.